На Харківщині пенсіонерка померла при вигляді грабіжника / фото pixabay.com

В місті Куп'янськ Харківської області пенсіонерка разом з цивільним чоловіком застали злодіїв, які залізли до їхнього будинку.

Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Читайте такожУ Житомирській області чоловік убив пенсіонерку, бо вважав її відьмою (відео)

Відео дня

Як стало відомо сьогодні, 21 липня в поліцію звернувся місцевий житель і розповів, що до його сусідів проникли троє невідомих. Господиня дому, побачивши грабіжників, сильно злякалася, втратила свідомість і померла на місці події. Однак трагедія не зупинила зловмисників. Вони побили цивільного чоловіка померлої і вимагали у нього гроші. Коли нічого цінного в будинку не знайшлося, злочинці втекли.

Слідчим постраждалий чоловік повідомив, що почув вночі шум. Він розбудив дружину і разом з нею пішов подивитися, що трапилося. Жінка 1938 року народження побачила біля вхідних дверей невідомих, після чого схопилася за груди і впала.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 187 КК України ("розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень"). Зараз поліція встановлює всі обставини події.

Як повідомляв УНІАН, 20 липня на Рівненщині поліція затримала зловмисників, які викрали з кабіни вантажівки сумку з сотнями тисяч гривень.