На Рівненщині з вантажівки вкрали сумку з сотнями тисяч гривень / фото прес-служба поліції

На Рівненщині поліція затримала зловмисників, які викрали з кабіни вантажівки сумку з понад 220 тисяч гривень.

Як повідомила кореспондента УНІАН речниця Управління патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко-Погореляк, 19 липня близько 20.00 до поліції зателефонував чоловік з інформацією про те, що біля одного із супермаркетів у Рівному невідомі розбили скло у вантажному автомобілі МАН й витягли звідти чорний рюкзак.

Читайте такожСуд обрав запобіжні заходи трьом підозрюваним у підриві банкоматів на Дніпропетровщині

Відео дня

Зловмисники зникли на авто Renault.

«Екіпажі отримали орієнтування та помітили автомобіль на автодорозі «Рівне-Луцьк» неподалік села Бронники Рівненського району. Машину зупинили. Нею керував 36-річний громадянин Грузії. У салоні перебували ще двоє чоловіків. Під час поверхневої перевірки авто інспектори виявили в салоні кишенькові ножі, газові балончики та гроші в сумі 223 737 гривень. Вони знаходилися в рюкзаку, який викрали зловмисники», - повідомила Юрченко-Погореляк.

Правоохоронці встановлюють, чи мав громадянин Грузії право на проживання в Україні, але вже відомо, що він має кримінальне минуле. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК. Він перебуває в ІТТ Рівного. Доля ще двох чоловіків, які підозрюються в скоєнні злочину, вирішується.

Як повідомляв УНІАН, нардепа Ар'єва обікрали на столичному вокзалі.