Внаслідок пожежі в Печерському районі Києва загинула людина, евакуйовано 12 осіб / фото УНІАН

У Києві внаслідок пожежі, що сталася сьогодні близько 12.30 на Кловському узвозі Печерського району, одна людина загинула, під час ліквідації рятувальники евакуювали 12 осіб.

Читайте такожНа території київської ТЕЦ сталася пожежа (фото)

Як повідомила прес-служба столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, на верхніх поверхах будинку на балконах знаходились люди, які не могли самостійно вийти через сильне задимлення та високу температуру.

У ДСНС наголосили, що на момент прибуття перших підрозділів рятувальники не могли своєчасно стати на вуличні пожежні гідранти, адже на них знаходились припарковані автомобілі, тож довелося витрачати час на пошук їхніх водіїв.

"О 13:22 пожежа була локалізована, а о 13:30 ліквідована. Під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали 12 осіб з верхніх поверхів. У квартирі, де виникла пожежа, рятувальники знайшли тіло жінки 1948 року народження", - повідомили в ДСНС.

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 23 липня, о 12:24 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу на Кловському узвозі, 14/24, що в Печерському районі столиці. Пожежа виникла в одній із квартир на 5-у поверсі 7-поверхового житлового будинку.