У Чернівцях сталась кривава сутичка / cv.npu.gov.ua

В одному зі спальних районів міста Чернівці 3 серпня сталась сутичка, в якій двоє осіб отримали ножові поранення. Один з постраждалих помер.

Читайте такожПорізали обличчя: у Києві на Майдані Незалежності сталася кривава різанина (фото)

Як повідомляється на сайті ГУ нацполіції в Чернівецькій області, в конфлікті брали участь п’ять чоловіків. В ході сутички двоє його учасників були поранені та у тяжкому стані доставлені до реанімаційного відділення лікарні. Один з потерпілих помер в реанімації.

Відео дня

Ще двоє потерпілих отримали в сутичці незначні тілесні ушкодження. Поліція затримала учасника інциденту, який наніс опоненту смертельні поранення.

Слідчі відкрили за фактом інциденту три кримінальні провадження. Зокрема, два – за фактами умисного спричинення тяжких тілесних ушкоджень (частини 1 та 2 статті 121 Кримінального кодексу України), ще одне – за фактом вчинення хуліганства (частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України).

Раніше повідомлялось, що на Львівщині 36-річний чоловік  увірвався до будинку пенсіонерки і  ід час затримання співробітниками поліції завдав ножове поранення собі та правоохоронцю.