Водій допустив виїзд мікроавтобуса за межі дороги з подальшим перекиданням / фото cv.npu.gov.ua

У Чернівецькій області сталося дві ДТП внаслідок яких постраждали п'ятеро людей, серед них 8-річна дівчинка.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Чернівецької області.

Зокрема, внаслідок перекидання мікроавтобуса на об’їзній дорозі у селі Остриця Новоселицького району травмувалася 8-річна пасажирка, вона отримала закритий перелом променевої кістки.

Відео дня

"На місці події слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції встановила, що 41-річний житель Кіцманського району рухався на автомобілі «Mercedes Benz Sprinter» зі сторони села Магала у напрямку Чернівців. Не впоравшись з керуванням, водій допустив виїзд мікроавтобуса за межі дороги з подальшим перекиданням", - повідомили в поліції.

Читайте такожЗ'явилося відео загибелі відомого діджея в ДТП

Окрім водія, в автомобілі перебували ще троє пасажирів, двоє з них – малолітні жителі Чернівців.

Інша аварія сталася в Чернівцях, де під час зіткнення автомобілів Nissan Juke і Daewoo Lanos тілесні ушкодження отримали четверо осіб.

"19-річна водійка автомобіля Nissan під час здійснення повороту не надала перевагу в русі і допустила зіткнення з автомобілем таксі Daewoo Lanos під керуванням 45-річного жителя Сторожинецького району. Внаслідок аварії травмувався водій легковика та троє його пасажирок, віком 41-42 роки. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставлено до лікарні", - розповіли в поліції.

За вказаними фактами автопригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області у ДТП загинув 7-річний хлопчик, ще четверо людей госпіталізовані.