Дружина зловмисника заявила поліції, розповіла, що її чоловік є «домашнім тираном» / фото: kyiv.npu.gov.ua

У Житомирі поліція розслідує справу щодо чоловіка, який побив дільничного битою по голові.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій поліції Житомирської області, до поліцейських звернулась житомирянка із заявою про фізичний тиск на неї.

Жінка розповіла, що її чоловік є «домашнім тираном», який напивається, б'є її та влаштовує скандали.

Відео дня

Сьогодні, 9 серпня, для впливу на дебошира та оформлення адміністративних матеріалів дільничний офіцер поліції домовився про зустріч із жінкою у неї на роботі.

У момент, коли дільничний зайшов до приміщення майстерні по ремонту одягу, яка розташована в одному з торговельних центрів міста, жінка саме розмовляла зі своїм чоловіком. Побачивши поліцейського, той відразу невдоволено вийшов. Проте, за кілька хвилин, коли офіцер розпочав опитувати жінку та вносити відомості до протоколу, до нього ззаду підскочив чоловік та почав наносити удари битою по голові.

Завдавши дільничному травм, нападник втік. Характер травм, які отримав дільничний, зараз встановлюють.

На розшук нападника були орієнтовані усі наряди поліції, які несуть службу по охороні публічного правопорядку у місті. Відтак, уже за годину на одній з вулиць Житомира патрульні затримали цього чоловіка, а дружина його впізнала.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу…) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на термін від 9 до 15 років, або довічне позбавлення волі.