Чоловіка закопали на териконі / u24.ru

На Волині 54-річного чоловіка спочатку катували, а потім пов'язаного закопали на териконі.

У той день він побився з двома знайомими молодиками, майже вдвічі молодшими від нього. Під час сварки побили, скрутили й кинули в машину. Хоча і тоді ніхто не міг підозрювати, що в кінці цієї поїздки чоловік опиниться в прямому сенсі під землею, передає КП.

В авто чоловікові заклеїли рот скотчем, а руки й ноги зв'язали. Потім водій з подільником вивезли чоловіка на терикон й почали катувати ножем.

Відео дня

"Планів зарізати, судячи з глибини порізів, у злочинців не було — тільки щоб помучити", - розповіли правоохоронці.

У ході тортур зловмисники забрали речі жертви: паспорт та банківські картки, а також сумку з речами й грошима.

Читайте такожНа Волині жінка-військовослужбовець закопала у дворі новонароджену дівчинку

"Чоловіка вирішили залишити тут — він був живий, коли його скинули в тутешню канаву, а зверху на нього посипалася земля й сміття... Наспіх закидавши його і, напевно, сподіваючись, що сам він вже не вибереться, хлопці поїхали додому", - йдеться в повідомленні.

Через кілька годин, коли вже стемніло, зв'язаний чоловік все-таки зумів звільнитися від мотузок і вибратися нагору. Відкопавшись, поспішив до правоохоронців.

Коли о першій годині ночі він заявився до відділку поліції, чергові за його виглядом одразу зрозуміли - він не жартує. Через пару годин затримали його "трунарів". У одного з них вже є судимість за тортури.

Проти 29-річного та 30-річного місцевих жителів відкрили кримінальне провадження - будуть судити за чотирма статтями: розбій, викрадення офіційних документів з корисливих мотивів, незаконне заволодіння паспортом та незаконне позбавлення волі людини. Зняти гроші з карток зловмисники не встигли.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області, звинувачення проситиме про те, щоб на рішення суду молодики чекали за ґратами.

Раніше на Київщині двоє чоловіків, які працюють на будівництві, вбили свого колегу за нібито крадіжку 600 доларів. Щоб приховати сліди злочину, тіло загиблого спалили і закопали.