У СБУ підтвердили факт втечі з аеропорту "Бориспіль" ізраїльського наркоторговця / фото instagram.com/securityservice_ukraine

Служба безпеки України тимчасово відсторонила від роботи працівників, які відповідали за супровід громадянина Ізраїля, що скоїв втечу під час проведення екстрадиційних процедур в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Читайте такожУ Кривому Розі поліція "накрила" масштабну мережу наркоділків з оборотом у мільйони гривень (фото)

Як повідомляється на сторінці СБУ у Facebook, їх відсторонено від виконання службових обов’язків на час перевірки.

Відео дня

"Представники СБУ, які безпосередньо брали участь в процедурі екстрадиції, наразі надають пояснення Управлінню внутрішньої безпеки СБ України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що оперативні підрозділи української спецслужби проводять роботу щодо розшуку та затримання іноземного громадянина.

Як повідомляв УНІАН, 15 серпня пізно ввечері в аеропорту "Бориспіль" під час екстрадиції до Ізраїля скоїв втечу наркоторговець - громадянин Держави Ізраїль Амос Дов Сільвера. Він зник, коли з нього зняли електронний браслет, вже за межами паспортного контролю в зоні "дьюті фрі".

У прес-службі поліції Київської області наголосили, що СБУ не зверталася за допомогою для екстрадиції даного громадянина Ізраїля, сьогодні також не поступало повідомлень стосовно його розшуку.