скріншот відео ТСН

Юлія Зайковська, яку разом з матір'ю "замовив" її вітчим, розповіла про те, як проходила спецоперація СБУ з інсценування їх вбивства.

Читайте також«Санта Барбара відпочиває»: жінка з Броварів, яку нібито «замовив» кілеру її екс-чоловік, раніше замовила його побиття

У прямому ефірі в Instagram дівчина розповіла, що в суботу ввечері їх з мамою "викрала" СБУ. Спочатку причину їм не назвали, але пізніше пояснили, що вони стали об'єктом замовного вбивства.

"Замовником вбивства мого став мій вітчим, якого я 25 років називала своїм татом, його дружина, її подруга і її чоловік... Найжахливіше, що це твій батько, який тебе виростив. Як би там не відбувалося в моїх батьків, я не вважаю, що я до чогось причетна. Тим більше, у чому винна моя дитина, яка б залишилася круглою сиротою? У якої не було б ні тата, ні мами, ні бабусі", — заявила вона.

Жінка зазначила, що з суботи вона практично не спала і пережила величезний стрес.

Відео At Brovary

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом вбили двох жінок – мати та дочку. 17 серпня, по дорозі з Броварів до Києва зникли 53-річна Надія Головач та її 31-річна донька Юлія Зайковська. Поліція знайшла їх авто.

Однак згодом стало відомо, що жінки живі, а їх вбивство було інсценовано СБУ в рамках спецоперації. Організатором замаху виявився колишній чоловік Надії Головач, його і його нову дружину затримали.

За скоєння вбивства чоловік разом зі своєю третьою дружиною пропонував виконавцю 50 тисяч доларів США.