Вантажівка влетіла в автобус / фото: zt.npu.gov.ua

Всі 11 постраждалих людей у дорожньо-транспортній пригоді за участю автобуса і фури на Житомирщині перебувають у Новоград-Волинській районній лікарні.

Як повідомляє ТСН, троє людей у важкому стані в реанімації - у них травми голови, забої внутрішніх органів та переломи кінцівок.

Читайте такожУ Києві натовп жорстоко побив хлопця, постраждалий у комі

Відео дня

За словами медиків, загрози їхньому життю вже немає. Першочергові операції вже зробили.

Ще семеро пасажирів у травматології з переламами та забоями. Вони розповідають, що разом із родинами поверталися додому з відпочинку, сталося все раптово. 

"Змінювали колесо, хтось лишився в салоні, інші вийшли, хтось стояв попереду, хтось позаду, вздовж. Я стояла трошки далі, а далі нічого не пам’ятаю», - розповідає постраждала Ольга Назарук.

У лікарні був також і водій бензовоза, але після надання першої медичної допомоги поліція його забрала. За порушення правил дорожнього руху йому загрожує 10 років в’язниці.

Як повідомляв УНІАН, ввечері 22 вересня на 250 км автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса, в якій загинуло дев’ять людей.