Поліція розпочала розслідування обставин пригоди / фото: прес-служба поліції області

У Новоград-Волинському районі Житомирської області у дорожньо-транспортній пригоді за участі вантажівки та автобуса загинули дев’ять людей, ще десять отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Інцидент стався у неділю, 22 вересня, увечері на 250 км автодороги Київ-Чоп.

Відео дня

Попередньо встановлено, що близько 22:30 поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району 55-річний водій DAF з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги.

Читайте такожТрагічна ДТП на Одещині: оприлюднено список загиблих

За наявною інформацією, 66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів знаходились на узбіччі дороги.

У результаті на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса. Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком від 42 до 71 року, було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Новоград-Волинського ВП та Головного управління Нацполіції в області.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

фото: прес-служба поліції області

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки і вантажівки загинули 9 осіб, ще четверо госпіталізовано. В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що ДТП сталася з вини водія вантажівки. Після надання йому медичної допомоги його було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.