На парковці в ту ніч зібралися любителі дрифту / "Інформатор"

У Києві на парковці ТРЦ Lavina в ніч на суботу, 28 вересня, авто збило двох людей і протаранила три машини.

Як повідомив "Інформатор", водій Volkswagen дрифтував і не впорався з керуванням.

На парковці в ту ніч зібралися любителі дрифту. Близько 23:30 до них приєднався хлопець на Volkswagen, але відправляти в занос автомобіль вирішив не як всі, на порожній території, а серед інших машин і пішоходів.

"Інформатор"

Від зіткнення, за словами очевидців, постраждалі жінки підлетіли на метр вгору. Їх з важкими травмами госпіталізували медики.

Також постраждав гонщик на Volkswagen. Попередньо, його травми пов'язані не стільки з самим ДТП, скільки із зустріччю з розлюченим натовпом.

"Інформатор"

Читайте такожУ Запорізькій області під колесами електрички загинули одразу три людиниСвідки інциденту стверджують, що хлопець був сильно п'яний. На місці працювали патрульні та слідчо-оперативна група.

У прес-службі поліції додали, що 19-річний водій Volkswagen не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з припаркованими машинами Opel, Fiat і Toyota.

В результаті дві жінки, які стояли біля одного з автомобілів, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Крім цього, в лікарні доставили винуватця ДТП.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.