На Полтавщині трагічно загинула патрульна / фото УНІАН

В Полтавській області у страшній дорожній аварії загинула 35-річна патрульна поліцейська Марина Фетч.

Читайте такожУ Чернівцях нетверезий водій потрапив у ДТП і намагався втекти, влаштувавши стрілянину (фото)

Як повідомила у Facebook прес-служба Патрульної поліції Полтавської області, поліцейська заступила на чергування на дорожню станцію патрульної поліції в місті Лубни (автодорога М-03 “Київ-Харків-Довжанський”).

Відео дня

Попередньо, близько 16-ї години патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу поліцейських зупинитися водій не реагував. Після нетривалого переслідування, патрульні зупинили авто.

Під час поверхневої перевірки у водія та у салоні авто Volkswagen Passat виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення перевірки на стан сп'яніння водія та оформлення адмінматеріалів, передбачених ст. 130 КУпАП, патрульна Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter щоб залучити його водія свідком у справі.

У цей час дорогою рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, який наїхав на патрульну і влетів у  зупинений на узбіччі мікроавтобус.

Попри намагання поліцейських реанімувати Марину, патрульна померла на місці. Наразі з'ясовуються усі обставини цієї страшної ДТП.

Зазначається, що жінка виховувала 10-річного сина.  

Раніше у Львові патрульні на Ford Transit вилетіли на червоне світло на перехрестя і влаштували аварію.