Дитину перед вбивством зґвалтували / police.dn.ua

У Донецькій області затримано чоловіка за підозрою у вбивстві 14-річної дівчини.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

Читайте такожВ Миколаєві іноземець порізав ножем свою дівчину, а потім намагався втекти з міста в перуці і накладній бороді

Відео дня

"Слідством встановлено, що 14 вересня приблизно о 00:30 чоловік, перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту в Костянтинівці, познайомився з дівчиною, якій під час нетривалої розмови запропонував вступити з ним у статевий зв’язок. Зі слів підозрюваного, після статевого акту він злякався, що дівчина може звернутися до поліції, тож дістав з кишені ніж та двічі вдарив ним її у шию", - повідомили в прокуратурі.

Від отриманих травм дівчина померла на місці, а зловмисник, щоб приховати сліди злочину, затягнув тіло жертви в очерет біля ставка та утік.

Слідчі з'ясували, що жертвою стала 14-річна жителька Костянтинівки, що за кілька годин до цього втекла із дому та яку розшукували батьки й поліція.

Наразі злочинцю, раніше судимому за розбійний напад 39-річному чоловіку (як повідомляє прес-служба поліції області, громадянину Молдови), повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Призначено ряд судових експертиз. Досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялося, що затриманий у Рівному рецидивіст, який намагався зґвалтувати дівчину, місяць тому звільнився з колонії за так званим «законом Савченко»; чоловік відбував покарання за вбивство 12-річної дівчинки та її зґвалтування, скоєне 10 років тому.