Водій маршрутки скоїв зіткнення з вантажівкою / фото: zp.npu.gov.ua

Водій мікроавтобуса, який допустив зіткнення з вантажівкою у Запоріжжі, в результаті чого загинула одна людина, втік із лікарні. Наразі його вже затримали.

Про це повідомляє ТСН

Читайте такожУ Кривому Розі чоловік хвалився, що йому "замовили Зеленського", – його забрала поліція

Аварія сталася поблизу спального мікрорайону міста. У мікроавтобусі, який врізався у фуру, було щонайменше 12 пасажирів. Удар був настільки сильним, що всю праву передню частину мікроавтобуса повністю зім’яло.

Жінка, яка сиділа спереду біля входу, загинула. Поліції поки не вдалося встановити її особу.

Постраждалі доставлені до лікарні. За словами медиків, вони мають травми середньої важкості, а у декого - тяжкі. "Травми голови, грудної клітини, кінцівок", - розповіла лікарка швидкої Світлана Блоха. 

Водій фури стверджує, що просто стояв біля узбіччя, коли відчув удар. Разом з іншими чоловік допомагав витягати із маршрутки постраждалих.

Чому водій буса не намагався загальмувати, не відомо. За попередніми даними, зауважень до стану здоров’я чоловіка під час виходу на лінію не було. Водночас не відкидається можливість того, що водій перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Одна із постраждалих каже, що фура рухалася дуже повільно. З водієм мікроавтобуса поспілкуватись не вдалося. Чоловіка з переламаними кінцівками також доправили в лікарню, але він втік одразу після медичного огляду.