Загиблий був одягнений у камуфляжну форму зеленого кольору / фото Інформатор

У Білгород-Дністровському районі Одеської області в піщаному кар'єрі знайдено застреленого чоловіка.

Як повідомили УНІАН у Білгород-Дністровському відділі поліції, до правоохоронців надійшло телефонне повідомлення про те, що в піщаному кар'єрі села Салагани, який розташований поруч з вул. Південною міста Білгород-Дністровський, знайдено загиблим місцевого жителя.

Читайте такожВ Одеській області чоловік і жінка згоріли живцем в автомобілі через ДТП (фото)

Відео дня

При огляді тіла встановлено, що на тулубі, переважно на спині, - множинні поранення овальної форми. Як передбачається, їх отримано в результаті влучення дробу мисливської рушниці. Інших тілесних ушкоджень не виявлено.

«Попередньо, смерть настала в результаті множинних поранень з вогнепальної зброї», - зазначили у відділі.

Загиблий був одягнений у камуфляжну форму зеленого кольору, берці чорного кольору, на його руках - білі (будівельні) рукавички.

Зазначається, що чоловік пішов з дому 12 жовтня, близько 17.00. Медики попередньо встановили час смерті - з 17.00 до 24.00 того ж дня.

За фактом порушено провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час співробітники Білгород-Дністровського відділу поліції встановлюють свідків злочину. Поліція просить усіх, хто перебував поблизу місця події і володіє будь-якою інформацією (про злочинців, хто бачив підозрілих осіб тощо), повідомити про це в правоохоронні органи.