У Харкові сталася перестрілка / фото НПУ

У п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

За даними правоохоронців двоє невідомих почали стріляти у двох людей, один з них від отриманих поранень загинув на місці. Злочинці зникли на автомобілі, який, однак незабаром був знайдений неподалік від місця подій. Авто спалили.

За даними Telegram-каналу ХС I Харків, жертвою нападу став Георгій Ісаков, більш відомий під кличкою «Жора», що має відношення до кримінального світу. Зброя залишилася лежати на землі.

Пізніше видання СТРАНА.ua повідомило, що "Жора (Георгій Ісаков, який був соратником убитого лідера "Оплоту" Жиліна - Ред.), з бандою сиділи в кафе "Восторг", і там, судячи з усього, між ними почалася перепалка, яка вилилася в перестрілку на парковці.

Убитий в перестрілці - Володимир Борох, відомий як "Тайсон", права рука Жори. Сам Жора зараз в четвертій лікарні з проникаючим пораненням в груди. Машину, на якій приїхав один з учасників, вже знайшли спаленою.

Читайте такожУ Харкові застрелили чоловіка - у місті введено план "Сирена" (фото, відео)

Видання NewsRoom нагадало, що це не перший замах на Ісакова. У 2016 році його вже намагалися вбити. Тоді поліція затримала двох людей – уродженців Донецької області 26 і 28 років.

Відео сьогоднішньої перестрілки вже з'явилося в мережі. На ролику можна побачити, як чоловік перебігає дорогу в той момент, коли в нього стріляють двоє невідомих. Він відстрілюється.

Після цього один з нападників впав під припарковану машину, двоє його товаришів зробили спробу тягнути його. Однак у цей момент під'їхав автомобіль, з якого почалася стрілянина по них.

Подробиці події з'ясовуються. Як повідомляє gx.net.ua Григорій Ісаков відомий як колишній член спортивного клубу «Оплот». Також він виконував обов'язки заступника голови «Оплоту» Євгена Жиліна, який був застрелений в Підмосков'ї.

Видання Depo.Харків стверджує, що правоохоронці не встигли затримати одного з кілерів. Його помітили поліцейські поблизу Південного вокзалу на залізничних коліях. Затримання він чекати не став – підірвав себе, загинув.

Загиблий — 47-річний Олексій Титов — уродженець міста Горлівка Донецької області. Телеграм-канал «Подслушано в полиции» повідомляє, що самогубець намагався кинути гранату в патрульних, але випадково підірвався сам.