В поліції встановили особи усіх учасників перестрілки / facebook.com/police.kharkov

Учасник перестрілки біля супермаркету в Харкові, що сталася сьогодні вдень, підірвав себе гранатою під час спроби затримання його патрульними поліцейськими.

Як передає кореспондент УНІАН, подробиці того, що сталося, журналістам розповів начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Валерій Сокуренко.

Читайте такожВідірвало голову: один з учасників перестрілки в Харкові підірвав себе гранатою – соцмережі (відео)«Нападник втік на автомобілі з місця події, його переслідувала поліція, автомобіль Toyota RAV4 він підпалив. Зброю, яку тут вилучили, ви бачили, вона іноземного зразка. Зараз експерти з нею працюють. Поліція продовжила переслідувати злочинця, він вже був поранений, тому бачив, що шансів у нього немає, – заявив він. – Поліцейські патрульні дістали зброю, він дістав гранату і підірвав себе. Ми знаємо, хто ці люди, всі, в тому числі й той громадянин, який загинув – житель Донецької області».

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у Харкові 25 жовтня вдень внаслідок стрілянини біля супермаркету на вулиці Клочківській одна людина загинула, ще одну поранено.