Дівчинку убив хлопець з її школи / фото od.npu.gov.ua

Убита в передмісті Одеси 14-річна дівчинка і затриманий 15-річний підозрюваний, з яким жертву бачили в останній раз, навчались в одній школі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це стало відомо сьогодні під час наради в мерії.

Як виявилось, загинула учениця одеської школи №71. За словами заступника директора департаменту освіти і науки Одеської міської ради Оксани Скебало, загибла - з благополучної сім'ї.

Відео дня

"Дівчинка не перебувала на обліку, вона була адекватна. Ситуацію будуть вивчати - сьогодні фахівці виїдуть до школи, перевірять, яка робота проводилась психологом, проаналізують ситуацію в класі", - сказала Скебало.

Читайте такожВ Одесі затримали підозрюваного у вбивстві 14-річної дівчинки (відео)

Мер Одеси Геннадій Труханов, доручив усім профільним підрозділам міськради провести відповідні перевірки й продумати можливі превентивні заходи.

"Наскільки я розумію, цей 9-класник (затриманий учора - УНІАН) із цієї ж школи", - сказав Труханов.

Як повідомляв УНІАН, вчора в лісосмузі, на території Лиманського відділу Одеської області, виявлено вбитою 14-річну дівчинку, про зникнення якої вчора заявила її мати.

Встановлено, що 14-річна жителька Суворовського району Одеси 2 листопада разом із друзями відпочивала за межами міста, а потім кудись пішла з неповнолітнім хлопцем із цієї ж компанії. Не дочекавшись їхнього повернення, інші підлітки роз'їхалися по домівках. Пізніше поліція повідомила про затримання 15-річного підлітка, з яким пішла дівчинка.

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження.