19-річного зловмисника затримали / фото mukachevo.net

В Одесі затримано 19-річного зловмисника, який на вулиці вдарив ножем 18-річну дівчину.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася напередодні в Київському районі Одеси.

Читайте також15-річний вбивця дівчинки під Одесою намагався її зґвалтувати – поліція

Відео дня

Як зазначається, на вулиці Академіка Вільямса 18-річна одеситка проходила повз нетверезого молодика, якому здалося, що дівчина його образила.

«Зловмисник дістав з кишені ніж, вдарив ним потерпілу в поперек і втік. Постраждалій надано медичну допомогу, її життю зараз нічого не загрожує», - заявили в главку.

Про те, що трапилося, поліцію повідомили очевидці події.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 19-річний уродженець Миколаївської області, який раніше вже потрапляв в поле зору поліції.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв УНІАН, вчора вранці в Лиманському районі Одеської області в лісосмузі було виявлено тіло вбитої 14-річної учениці одеської школи №71.

Встановлено, дівчинка, яка проживала в Суворовському районі Одеси, 2 листопада разом із друзями відпочивала за межами міста, а потім кудись пішла з неповнолітнім хлопцем із цієї ж компанії. Не дочекавшись їхнього повернення інші підлітки роз'їхалися по домівках. Пізніше поліція повідомила про затримання 15-річного підлітка, з яким пішла дівчинка.