Чоловік на шостому поверсі перелазив через балкон, голосно кричав і лаявся / фото Інформатор

В Одесі 28-річний чоловік мав намір викинутися з 6-го поверху житлового будинку і погрожував сокирою поліцейським, які хотіли йому допомогти.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, сьогодні вранці інспектори отримали відповідну інформацію від місцевих жителів, які проживають на вулиці Люстдорфська дорога.

Читайте такожСпробував електророзряд під час сексу: у Києві засудили миколаївця за подвійне вбивство

Відео дня

За словами заявників, чоловік, який перебував на 6-му поверсі житлового будинку, дуже голосно кричав з використанням ненормативної лексики, бігав по квартирі з сокирою і перелазив через поруччя балкона.

«Патрульні, які прибули за викликом на зазначену вулицю, попросили підкріплення. На місце приїхали ще два екіпажі. Чоловік на шостому поверсі перелазив через балкон, голосно кричав і лаявся. Патрульні, стоячи біля будинку, розговорили і трохи заспокоїли роздратованого чоловіка, тому що він міг стрибнути вниз», - повідомили у пресслужбі.

Як зазначається, поки одні інспектори заспокоювали громадянина, перебуваючи на вулиці, інші патрульні піднялися до квартири. З'ясувалося, що двері до неї заблоковані зсередини, чоловік відкрити відмовився.

У результаті, патрульним вдалося умовити власника квартири відкрити двері, але він вийшов з сокирою в руках.

«На неодноразові вимоги кинути сокиру чоловік не реагував, тоді патрульні застосували фізичну силу і спецзасоби - наручники», - розповіли в управлінні.

Потім 28-річного чоловіка, поведінка якого постійно змінювалося, передали медичній бригаді швидкої допомоги.

Як повідомляв УНІАН, у Лозівському районі Харківської області товарний поїзд на смерть збив чоловіка.