Встановлюється причетність підозрюваного до вчинення інших злочинних дій / facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

У Києві повідомлено про підозру 41-річному чоловіку у розбещенні малолітньої дівчинки.

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, повідомлено про підозру 41-річному чоловіку у розбещенні 10-річної дівчинки та вчиненні щодо неї насильницьких дій сексуального характеру.

Читайте такожВ Одеській області чоловіка засуджено до 5 років в'язниці за розбещення 10-річної дочки свого знайомого

Відео дня

Встановлено, що підозрюваний через соціальні мережі знайомився та спілкувався з малолітніми дітьми. «Познайомившись з 10-річною школяркою, чоловік почав надсилати їй повідомлення сексуального змісту та фотографії порнографічного характеру», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у подальшому підозрюваний зустрівся з потерпілою, відвів її у закинуту недобудовану будівлю, де всупереч її волі здійснив дії сексуального характеру.

За результатом розслідування, зловмисника вдалося встановити та затримати.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) та ч. 4 ст. 153 (вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років) Кримінального кодексу України.

На даний час за клопотанням місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Встановлюється причетність підозрюваного до вчинення інших злочинних дій.

facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Раніше у Вінницькій області правоохоронці викрили чоловіка у розбещенні його малолітньої доньки, створенні порнографічної продукції та продажу її через мережу Інтернет.