Чоловік зламав собі у двох місцях ногу / фото: Думська

В Одесі злодій, поранив офіціанта ресторану, вистрибнув з балкона відділу поліції і зламав собі ногу.

Про це повідомляє "Думська".

Читайте такожУ Дніпрі злодій заліз у квартиру і помер при зустрічі з господарем

Відео дня

У вівторок, 26 листопада, співробітники одеського ресторану «Тавернетта» на Катерининській вирахували двох кишенькових злодіїв і попросили їх піти.

«Коли злодії вийшли на вулицю, один з них вдарив "заточкою" співробітника ресторану в груди. Швидка допомога прибула швидко, і співробітника врятували. Також приїхали співробітники поліції і оперативно провели слідчі дії. Вже на наступний день злодії були ідентифіковані і затримані», - повідомив у Facebook власник закладу Савелій Лібкін.

Сьогодні джерело в прокуратурі повідомило новинному ресурсу, що кишеньковий злодій, який поранив офіціанта, намагався втікти з Приморського відділу поліції.

Інцидент стався вночі, відразу після затримання злочинців. Скориставшись відчиненими дверима, злочинець вийшов на балкон другого поверху і зістрибнув вниз. При цьому чоловік зламав собі у двох місцях ногу. Його госпіталізували. Ведеться службове розслідування.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Суворовському районі Одеси під час пожежі у квартирі багатоповерхового будинку загинули пенсіонерка та її 3-річна онука.