Конфлікт між подружжям розпочався, як тільки вони повернулися додому / tvk.tv

В Іванівському районі Одеської області після святкування Нового року жінка завдала смертельного поранення ножем своєму чоловікові.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вбивство скоєно в ніч з 1 на 2 січня, коли подружжя повернулося додому від односельчан, з якими святкували Новий рік.

Читайте такожУ Міноборони повідомили про пожежу на полігоні "Широкий Лан" - постраждав військовий

Відео дня

Як зазначається, конфлікт між подружжям почався, тільки-но вони повернулися додому. Словесна перепалка переросла в бійку, в розпал якої жінка схопила ніж і вдарила ним чоловіка в ділянку грудної клітини.

«Завдане 57-річному потерпілому поранення виявилося несумісним з життям. Лікарі, яких викликала сама жінка, констатували смерть потерпілого і повідомили про вбивство в поліцію. 47-річну зловмисницю затримали», - розповіли в главку.

Як стверджують в управлінні, підозрювана не заперечує своєї провини і пояснює свій вчинок побутовими проблемами і алкогольним сп'янінням.

З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину - ніж та інші речові докази.

Дії жінки слідчі кваліфікували як умисне вбивство. Їй вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу фігурантку затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Триває слідство.