В області ввели операцію "Перехоплення" / facebook.com/mvs.gov.ua

На Волині у місті Володимирі-Волинському у власника ювелірних магазинів невідомий викрав автомобіль з ювелірними прикрасами на 3 мільйони гривень.

Читайте такожУ Дніпрі озброєні люди в балаклавах зв'язали сім'ю і вкрали тисячі доларівЯк передає кореспондент УНІАН, інформацію про викрадення сьогодні вранці  автомобіля Toyota Land Cruiser підтвердили у поліції.

Про викрадення  заявив власник автомобіля. Він повідомив, що  викрали авто, яке стояло на вулиці біля його будинку,  адже чоловік  збирався їхати на роботу. В поліції зазначили, що в області ввели операцію «Перехоплення».

Відео дня

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст.289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Як пишуть місцеві ЗМІ, автомобіль викрали у колишнього поліцейського, який є власником кількох ювелірних магазинів. Він  залишив  автомобіль заведеним, а сам пішов замикати гараж. У салоні знаходились ювелірні вироби, орієнтовна вартість яких – 3 мільйони гривень. Саме тоді невідомий і викрав авто.

Раніше УНІАН повідомляв, як у Києві дві жінки винесли з ТЦ бокс з пожертвами для хворої дитини.