3-річного сина Соболєва вбили 1 грудня / фото kiev.informator.ua

В Офісі генерального прокурора заявили про активізацію процесу досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом нападу на родину депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва і вбивства його трирічного сина.

Як повідомили в Офісі генерального прокурора, про це йшлося на нараді під головуванням заступника генпрокурора Гюндуза Мамедова з керівниками слідства Національної поліції та групи прокурорів, яку було змінено 13 січня.

Читайте такожОфіс генпрокурора доручив Нацполіції розслідувати вбивство 3-річного сина депутата Соболєва

Відео дня

Так, під час наради було заслухано інформацію про хід розслідування та подальші процесуально-слідчі дії у вказаному кримінальному провадженні.

«Окрема увага була акцентована на вжитті заходів з якнайшвидшого відпрацювання версій та мотивів злочину, а також завершенні досудового розслідування у належні строки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 1 грудня 2019 року в центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover, за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» Соболєв.

Внаслідок стрілянини загинув трирічний син депутата, який перебував у салоні автомобіля.

2 грудня поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини, наступного дня їм повідомили про підозру у вчиненні злочину за пп. 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

4 грудня суд арештував обох підозрюваних без права на внесення застав.

15 січня Соболєв і його дружина Інна оголосили винагороду у 2 млн грн тому, хто допоможе вийти на замовника вбивства їхнього сина.