Тіла дівчат знайшли в шафі / Інформатор

Власниця квартири в Києві, де були по-звірячому вбиті 19-річна Марія Каминіна та 16-річна Єва Лисенко, не одразу зрозуміла, що сталася трагедія.

За її словами, коли вона приїхала туди, нічого підозрілого не побачила, крім безладу і забитої наглухо шафи на балконі. Останній факт її стурбував більше, ніж все інше, і вона викликала туди ще й чоловіка. Про це йшлося під час ефіру ток-шоу "Стосується кожного", передає "Обозреватель".

Читайте такожРозкрилися моторошні деталі вбивства двох знайдених у шафі дівчат у Києві (відео)

"Він відчинив і каже: ну, йди дивись, що у твоїй шафі... Я побачила там перестановку, полички деякі були зняті й складені... Якісь згортки... Я кажу чоловікові: "Подивися, що там!". І коли він мені сказав, що там дві ніжки... Потім коли я сама підійшла подивитися, я побачила ніжки дитячого розміру...", – поділилася моторошними подробицями жінка.

За словами власниці квартири, спочатку вони подумали, що, можливо, це манекен.

"Я вистрибнула з балкона, чоловік каже: "Там ще рука!". Я кажу: "Так поторкай, що там може бути". Він каже: "Ну, воно м'яке!", - продовжила розповідь жінка.

При цьому вона уточнила, що побачила у квартирі чотири склянки, чотири недопалки, на підставі чого можна зробити висновок, що там перебували саме чотири людини. Жодних слідів або плям крові ніде не було.

Як раніше повідомлялося, тіло 16-річної Єви та 19-річної Марії в шафі на балконі знайшла власниця квартири, яку на Новий рік здала в оренду чоловікові та його подружці. Підозрюваних у вбивстві чоловіка і жінку правоохоронці затримали в Одесі.