Жінка кинула дитину під час бійки зі своїм чоловіком / УНІАН

У місті Подільську Одеської області жінка під час вуличної бійки з чоловіком кинула на землю свою 3-місячну дитину.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, про те, що відбувається на вулиці, в поліцію повідомили випадкові перехожі.

Як з'ясувалося, причиною конфлікту між подружжям із села Нестоїта стали ревнощі чоловіка і його обурення тим, що дружина вживала алкоголь у компанії іншого чоловіка.

Відео дня

Читайте такожПовернення у 90-ті: у Мукачеві серед білого дня сталася стрілянина, є поранені (фото, відео)

Зазначається, що в цій сім'ї - троє дітей віком від трьох місяців до чотирьох років, вона перебуває на обліку як така, що опинилася в складних життєвих обставинах.

«У день конфлікту жінка з немовлям поїхала в райцентр (Подільськ - УНІАН), нібито до закладу соціального захисту. Не дочекавшись дружину, чоловік узяв двох інших дітей і поїхав її шукати», - розповіли в главку.

Дружину він застав за розпиванням спиртних напоїв у будинку її випадкового знайомого. Лаючись у присутності дітей, подружжя вийшло на вулицю, де билося, і жінка, розсердившись, кинула загорнуте в ковдру немовля на землю.

На місце НП прибули поліцейські і представники служби у справах дітей Подільської райдержадміністрації. Напівроздягнених, голодних і з ознаками простудних захворювань дітей доставили до медичного закладу.

Читайте такожУ Харкові 45-річний чоловік зґвалтував підлітка

Оглянувши їх, лікарі діагностували у старших - ГРЗ, а у немовляти - гематому м'яких тканин обличчя.

У поліції додали, що мати в лікарні продовжувала скандалити, нецензурно висловлюватися на адресу представника соціальної служби. Правоохоронці викликали швидку допомогу, яка доставила жінку з дітьми в психоневрологічне відділення.

У поліції зазначили, що це не перший конфлікт у цій сім'ї.

Після вищезгаданого інциденту на обох батьків складено протоколи за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) та невиконання обов'язків щодо виховання дітей (ст.184), а на жінку - ще й за дрібне хуліганство (ст. 173).

На цей час співробітники поліції звернулися до Подільської райдержадміністрації з листом про залучення представників усіх відповідних органів для вирішення подальшої долі цієї родини, оскільки життя трьох дітей у небезпеці.

Як повідомлялося, в селі Бабинці Київської області у водоймі виявили труп 16-річного підлітка, якого до цього шукали всім селом. Місцеві жителі вважають, що смерть хлопця не була нещасним випадком.