У вбивстві дитини підозрюють його мати / tvk.tv

В окупованому Сімферополі в автомобілі виявили тіло 7-річної дитини з множинними колото-різаними ранами, біля машини знаходилася його 40-річна мати без свідомості.

Про це повідомляє прес-служба "СК РФ по Криму".

Читайте також- У Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора тиру

Відео дня

Тіло дитини виявили пізно увечері 8 лютого в салоні автомобіля, припаркованого на вулиці Сельвінського. Поруч з машиною з ознаками медикаментозного отруєння без свідомості перебувала мати дитини.

Попередньо встановлено, що вранці 8 лютого 40-річна жінка забрала сина в чоловіка, з яким він проживає після розлучення батьків, і повинна була повернути дитину в означений час. Родичі забили на сполох, коли жінка перестала виходити на зв'язок. Увечері того ж дня жінку виявили перехожі, які й викликали працівників правоохоронних органів. В даний час вона знаходиться в лікарні.

В ході огляду місця злочину вилучено докази, що свідчать про заподіяння смертельних поранень дитині його матір'ю, знаряддя вбивства, порожні упаковки від сильнодіючих медичних препаратів.

В даний час ведуться допити родичів і найближчого кола осіб сім'ї, призначені експертизи. Справу порушено за фактом вбивства малолітньої особи, яка перебуває в безпорадному стані.

Як повідомляв УНІАН, в підмосковному Раменському Російської Федерації молодий чоловік накинувся з ножем на свою матір і племінника.