Підозрювану у вбивстві затримали / Фото: Нацполіція

На Закарпатті правоохоронці затримали жінку за підозрою у вбивстві власного чоловіка.

Як повідомляє прес-служба поліції регіону, злочин було скоєно у Мукачеві. Про вбивство стало відомо близько першої ночі понеділка - правоохоронців викликали медики.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила, що потерпілим є 61-річний чоловік, власник помешкання. Як стало відомо, ножове поранення він отримав від власної дружини під час сварки. 49-річна жінка нанесла тілесне ушкодження в область грудей, в наслідок якого чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Жінку затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає ув'язнення на термін від 7 до 15 років.

Читайте такожНа Закарпатті затримали озброєну банду, яка планувала встановити контроль над регіоном - поліція (фото)

Сьогодні жінці обиратимуть запобіжний захід.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого вранці в Мукачеві на вул. Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення. За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку. Постраждалих госпіталізовано.

У ніч на 9 лютого співробітники поліції, СБУ та прокуратури провели спільну спецоперацію для затримання імовірних учасників стрілянини - членів злочинного угруповання, які планували  встановити контроль над регіоном.