Дитина дістала опіки II-III ступеня 80% поверхні тіла / facebook.com/konstantin.protsenko.9

У місті Білгород-Дністровському Одеської області під час пожежі загинув 29-річний чоловік, його 3-річний племінник дістав опіки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, вчора близько 22:20 до служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння одноповерхового приватного будинку на вулиці Переможенська в місті Білгород-Дністровський.

Після прибуття на місце виклику рятувальники встановили, що горить домашнє майно в будинку. О 22:53 пожежу було локалізовано і о 23:05 ліквідовано на площі 60 кв. м.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі на стоянці згоріло чотири автомобілі (фото)

Як наголошується, в результаті пожежі загинув чоловік 1990 р.н.., і постраждав 3-річний хлопчик, який дістав опіки II-III ступеня 80% поверхні тіла.

Швидка допомога доставила хлопчика в лікарню у вкрай тяжкому стані. Передбачувана причина пожежі - несправність пічного опалення.

У Білгород-Дністровському відділі поліції повідомили, що поліція почала за фактом пожежі розслідування за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

«Під час пожежі 29-річний чоловік загинув, а його племінник дістав тяжкі опіки», - повідомили в главку.

Про пожежу, що сталася в приватному секторі міста, поліції повідомили медики.

Зазначається, що загиблий з сестрою орендували будинок. Увечері 24-річна жінка пішла в магазин, а коли повернулася, трагедія вже сталася.

Призначено ряд експертиз, триває слідство.