/ Фото УНИАН

Як повідомляє Головне управління поліції в Харківській області, повідомлення про подію надійшло від 82-річного мешканця району.

Встановлено, що ввечері молодик прийшов до пенсіонера та під вигаданим приводом потрапив до квартири. Зловмисник завдав тілесні ушкодження літньому чоловіку та заволодів латунними іконами у кількості 7 штук, після чого швидко втік з місця скоєння злочину.

За вказаними прикметами працівники відділу поліції оперативно затримали підозрюваного чоловіка. 24-річний мешканець Індустріального району не встиг реалізувати чуже майно та добровільно видав речові докази правоохоронцям. Як стало відомо, громадянин ніде не працює та перебуває у скрутному матеріальному становищі.

Відео дня

Читайте такожВ Києві іноземець пограбував жінку, вдаривши молотком по голові, його затримали перехожі (фото)

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.