informator.dp.ua

Сьогодні, 1 листопада, у Дніпрі сталося 6 дорожньо-транспортних пригод. Також був виявлений автомобіль, який числиться в розшуку.

Читайте такожВ Дніпрі зіштовхнулись маршрутка і вантажівка: 14 осіб постраждало

Про це Інформатору повідомили в прес-службі поліції Дніпра.

Відео дня

Сьогодні вранці, на Слобожанському проспекті (колишній проспект Правди) зіткнулися Mercedes-Benz і BMW. Був складений протокол, постраждалих немає.

Трохи пізніше, на вулиці Столетова зіткнулися ГАЗ і мікроавтобус Ford. На місці події працювала поліція, постраждалих немає.

Читайте такожУ Дніпрі електропоїзд смертельно травмував жінку

Третє ДТП сталося на вулиці Артема. Водій не дотримувався дистанції, через що сталося зіткнення. Постраждалих немає.

На проспекті Дмитра Яворницького після зіткнення один автомобіль зник з місця ДТП. Вм'ятину отримав Ford Transit білого кольору. Постраждалих в аварії немає.

На вулиці Моторної водій Daewoo Lanos перед виконанням маневру не переконався в безпеці і зіткнувся з ЗАЗ 110206. На місці події працює поліція і слідчо-оперативна група.

На перехресті вулиці Пушкіна та Воскресенської впав стовп. Судячи з усього, водій вантажівки не впорався з керуванням і врізався в стовп.

«Вантажівка пролетів з верху вулиці Воскресенської через проспект Пушкіна, знесла світлофор і врізалася в рекламний щит. Від удару машини відірвало бензобак і вулицю залило паливом», — розповів очевидець. За попередніми даними, тут також обійшлося без постраждалих.

Також сьогодні в Центральному районі був знайдений автомобіль, який перебував у розшуку. На місці знахідки працює слідчо-оперативна група.