Аваіря сталася  неподалік села Райгородка / фото volynnews.com

На Житомирщині  2 вересня у Бердичівському районі  водій легковика травмував двох маленьких хлопчиків, діти в лікарні. Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області.

Як зазначається у повідомленні, аваіря сталася  неподалік села Райгородка.

“Близько 14 години  того дня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про дорожньо-транспортну пригоду, унаслідок якої травмовано двох хлопчиків”, - сказано у повідомленні прес-служби відомства.

Відео дня

На місці події на автодорозі поблизу Райгородки поліцейські з’ясували, що водій автомобіля «Toyota Rav 4»,  41-річний киянин, рухаючись від Бердичева у напрямку міста Хмільник, скоїв наїзд на двох велосипедистів, 11-річного та 6-річного місцевих жителів, які рухалися у попутному з автомобілем напрямку краєм проїзної частини дороги.

Читайте такожУ Житомирській області фура збила двох велосипедистів, один із них загинув

З травмами, отриманими внаслідок цієї аварії, обох хлопчиків було госпіталізовано до однієї з  лікарень області. Характер травм наразі встановлюється медиками.

Усі причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.