Ведеться огляд прилеглої території / фото Глеваха.укр, Facebook

Зловмисники випустили по автомобілю, в якому знаходилися Аміна Окуєва і Адам Осмаєв, кілька куль. Про це в коментарі журналістам заявив прокурор Київської області Дмитро Чибісов, передає 112.ua.

За його словами, на місці вбивства проводяться оперативно-слідчі дії. Згідно з попередніми даними, кілери випустили по автомобілю кілька куль.

Читайте такожВбивство Окуєвої: нападників було двоє, введено план-перехоплення "Сирена"

Відео дня

"Зараз оглядається місце події, вносяться відомості до ЄРДР. Всі ці деталі згодом скажемо. Всі обставини досліджуються. Оперативними працівниками та слідчими ведеться огляд прилеглої території, щоб знайти засоби фіксації. Є певні орієнтування. На жаль, не можу озвучити. Можу сказати, що це була не одна куля", - заявив він.

Чибісов додав, що на даний момент проводяться заходи по встановленню місця знаходження стрільців. "Опрацьовуються всі можливі докази, зокрема застосовується технічні засоби для фіксації виявлення, працює група фахівців. Зараз є важливі обставини, які зафіксовані, сподіваємося, надалі будуть встановлюватися. Зараз здійснюється перехоплення осіб, є деякі міркування, але це ще не все, що обробляється", - констатував він.

Facebook Ротан Кримський

Згодом у мережі з'явилося фото автомобіля, в якому вбивці розстріляли Окуеву. Знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook боєць АТО Ротан Кримський. "Стрілянина велася справа. Аміна взяла на себе 6 куль з АК", - сказано в підписі до фото.

Читайте також: Все, що відомо про вбивство Аміни Окуєвої (фото, відео) 

Судячи зі знімку, в автомобіль потрапили щонайменше 10 куль.

Як повідомляв УНІАН, Убивство Окуєвої сталося 30 жовтня 2017 року неподалік села Глеваха у Київській області. Осмаєв отримав поранення. Поліція оголосила план "Сирена", розшукуючи убивць.