Чоловік не пройшов власний тест на міцність / Фото прес-служби Нацполиции Дніпра

Мешканці Дніпра помітили на Амурському мосту чоловіка, який хотів зістрибнути, і викликали поліцію. Самогубець стояв біля поручнів у нижній білизні. Інцидент стався в неділю, 12 листопада, близько полудня, повідомляє Інформатор.

Читайте такожНевдале самогубство: у Миколаєві чоловік прострелив собі голову, але вижив

Коли поліцейські прибули на місце події, то побачили, що чоловік стояв біля поручнів у нижній білизні. Правоохоронці попросили його відійти від краю моста і одягнутися. Той вів себе спокійно, однак на запитання, що робить на мосту в напівроздягненому вигляді, чітко відповісти не зміг.

Відео дня

Чоловік говорив, що йому все набридло, стверджував, що хотів випробувати себе на міцність, зістрибнувши з мосту і допливши до найближчого острова. Поліцейські викликали швидку допомогу і психіатричну бригаду. Після огляду медики зробили висновок, що громадянин потребує психіатричної допомоги. У результаті його госпіталізували в одну зі спеціалізованих лікарень Дніпра.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно у Києві молодий чоловік приготувався стрибнути з Мосту закоханих, але через деякий час після прибуття поліції і психолога передумав.