/ У Гамбурзі озброєний чоловік увірвався в аеропорт

Аеропорт Гельмута Шмідта в Гамбурзі ввечері 4 листопада закрили через озброєного чоловіка, який прорвався на територію аеропорту. .

Німецький ЗМІ повідомляють, що невідомий на Audi пробив загородження аеропорту і влаштував кілька пожеж, кинувши дві пляшки з "коктейлями Молотова"

За даними BILD, чоловік тримає в своїй машині двох дітей. Незадовго до того, як терорист був помічений силами безпеки в аеропорту, його дружина попередила поліцію і співробітників служби екстреної допомоги, що її чоловік мчить в аеропорт з дітьми.

Відео дня

Поліція повідомляє, що зараз знаходиться в контакті зі злочинцем в аеропорту Гамбурга. За інформацією BILD, він кілька разів вистрілив зі свого автомобіля і забарикадувався в Audi разом з дітьми. 

Авіасполучення в Гамбурзі повністю зупинено. Весь доступ до терміналів заблокований, проводиться масштабна поліцейська операція. У повітрі також знаходяться поліцейські вертольоти. Поліцейські евакуювали людей з аеропорту в безпечне місце.

Заворушення в аеропорту Дагестану 

Раніше жителі російського Дагестану на тлі антисемітських акцій протесту. увірвалися на територію аеропорту в Махачкалі, вигукуючи антисемітські гасла і розшукуючи євреїв. Заворушення переросли в зіткнення з силовиками. 

Вас також можуть зацікавити новини: