Жінка дивом вирвалась з рук зловмисника / скриншот з відео

Моторошний випадок стався у Білій Церкві. Там чоловік дві доби гвалтував жінку, а потім порізав їй горло і вдарив ножем у живіт. 

Про жахливий злочин повідомив очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов і додав, що поліцейські вже повідомили зловмиснику про підозру. "Мерзотник заманив 40-річну жінку до себе на роботу в Білій Церкві, залякав вбивством, скоїв сексуальне насильство", - розкрив подробиці Нєбитов. 

Поліцейський зазначив, що постраждала благала зловмисника відпустити її, але той, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. "Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань", - зауважив Нєбитов. 

Травмовану жінку на вулиці помітив велопатруль. "Завдяки налагодженій комунікації, патрульні затримали фігуранта та викликали на місце слідчих", - уточнив він. 

Зловмисник вже знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження. Фігуранту загрожує до 10 років за ґратами.

Згвалтування в Україні

Країну час від часу сколихують новини про жахливі згвалтування. Так, один з таких злочинів стався на Прикарпатті. У Косівському районі Івано-Франківської області 19 червня знайшли тіло 9 річної дівчинки, яку напередодні було оголошено в розшук. За даними місцевих ЗМІ, перед смертю дитина була зґвалтована. Імовірним убивцею та ґвалтівником називають рідного 34-річного дядька дівчинки, якого було оперативно затримано.

Вас також можуть зацікавити новини: