Аби припинити бійку, правоохоронцям довелося стріляти / don.gp.gov.ua

Одного з учасників бійки, яка сталася на Донеччині на Великдень за участю майже 100 осіб, з тяжкими травмами було доставлено до лікарні.

Читайте такожУ Києві спецназ затримав раніше судимого чоловіка за стрілянину з вікна по перехожих (фото)Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19 квітня 24-річний житель смт Новотроїцьке Волноваського району через особисті неприязні стосунки завдав кілька ударів руками по голові двом чоловікам.

Відео дня

«Через деякий час, останні, покликавши на допомогу друзів на декількох автомобілях, прибули за місцем мешкання свого кривдника. Під час з’ясування стосунків виникла бійка, участь у якій, за попередніми даними, взяли близько 100 осіб», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці, які прибули на місце події, зробили попереджувальні постріли у повітря із табельної зброї з метою припинення бійки.

«Одного з учасників бійки з тяжкими травмами доставлено до міської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предметів спеціально пристосованих або заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.