Аварія сталася сьогодні на трасі Одеса-Миколаїв / фото ua.depositphotos.com

У передмісті Одеси п'яний водій на вантажівці виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з трьома автівками, одна людина загинула.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, аварія сталася сьогодні на трасі Одеса-Миколаїв близько 16:30.

"Водій вантажного Renault виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення зі Skoda під керуванням 58-річного одесита. Від отриманих травм водій легковика загинув. Також в аварії механічні пошкодження отримали ще два автомобілі, люди, які перебували в них, не постраждали", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі затримали агента спецслужб РФ за підготовку терактів (відео)На місці ДТП працюють правоохоронці. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, якщо вона спричинила смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Водія фури, який мав зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, зараз він проходить медичний огляд для встановлення вмісту алкоголю в його крові.

Нагадаємо, начальник Управління стратегічних розслідувань в Одеської області В'ячеслав Єфтеній попався на п'яному водінні. Полковника одеської поліції затримали у Чернівцях.

Вас також можуть зацікавити новини: