Чоловік застрелив меншого брата колишньої дружини / Фото ua.depositphotos.com

У Ширяївському районі Одеської області затримали чоловіка, який застрелив 16-річного брата своєї колишньої дружини.

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вчора, 21 жовтня, до реанімації Ширяївської районної лікарні доставили 16-річного жителя села Яринославка.

Зазначається, що у підлітка були вогнепальні поранення грудної клітини та черевної порожнини, внаслідок яких він помер. Під час оперативних заходів правоохоронці затримали підозрюваного - 36-річного місцевого жителя - чоловіка старшої сестри вбитого.

Відео дня

Читайте такожУ Києві батько, гуляючи з немовлям, не помітив, як дитина померла - ЗМІ

Напередодні співмешканці посварилися, і чоловік прийшов до жінки з'ясовувати стосунки..., - повідомили в главку.

Встановлено, що чоловік прийшов з мисливською рушницею, з якої почав стріляти з двору. Жінка з рідними кинулися на звуки пострілів. Першим прибіг її неповнолітній брат - кілька куль потрапили йому в груди і область живота.

«Зупинився зловмисник тільки, коли батько дитини кинувся на нього і вихопив зброю. Постраждалого негайно госпіталізували, але, на жаль, не врятували», - розповіли в поліції.

Поки родичі займалися госпіталізацією дитини, зловмисник зник. Для встановлення його місця перебування в дію була введена спеціальна поліцейська операція «Перехоплення».

Автомобіль, на якому пересувався вбивця, правоохоронці розшукали на околиці села: чоловік приховав авто в яру, а сам пересувався полями.

Через кілька годин оперативно-розшукових заходів, проведених співробітниками карного розшуку і кінологами з собаками, правопорушника виявили в райцентрі Ширяєве, де він шукав притулку у знайомих.

Рушницю зі стріляною гільзою з місця події поліцейські вилучили. Хто її власник і як вона опинилася у зловмисника, встановлюється.

Зараз дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст.115 про умисне вбивство ККУ. Фігуранту загрожує до 15 років ув'язнення.

За словами жителів села, застрелений учень Осиновської школи Денис Сиротюк. Зазначається, що підліток був дуже щирою й обдарованою дитиною.

Вас можуть зацікавити наступні новини: