Легковик протаранив житловий будинок / фото прес-служба поліції Івано-Франківської області

Трагічний випадок стався на Прикарпатті. Посеред ночі легковик влетів у стіну приватного будинку, внаслідок чого одна людина загинула, а ще одна - у лікарні.

Про це йдеться у сюжеті ТСН

В результаті аварії в стіні утворилася діра, а всередині будинку все розбито. Аварія сталася посеред ночі, коли мешканці будинку спали в кімнатах, які знаходяться з іншого боку будинку, тому з них ніхто не постраждав.

Мешканці будинку прокинулися від гучного звуку й спочатку подумали, що це був вибух. Люди вискочили на вулицю й не повірили своїм очам – в стіні їхнього будинку знаходилося авто, яке злетіло з траси.

false

"Вони знесли два прольоти паркану, проїхалися по городу. Їх підняло, через що авто пошкодило гараж, після чого, перекидаючись, знесли два вольєри та вдарилися прямо посеред будинку, що аж змістився дах", - розповів житель постраждалого будинку.

false

Жінка, яка була за кермом авто, сама вийшла з машини, а пасажира, який виявився її нареченим, з салону вирізали рятувальники. 34-річного чоловіка відвезли в найближчу лікарню Галича, але він помер у приймальному покої. У 29-річної водійки діагностували численні травми, її прооперували. За словами медиків, стан жінки важкий.

Попередньо, в поліції повідомили, що жінка-водій перевищила швидкість, тому не впоралася з керуванням.

Як раніше повідомляв УНІАН, схожий випадок стався в Одеській області.  Близько другої години ночі в селі Вільшанка Савранської ОТГ водій Volkswagen не впорався з керуванням і в'їхав у будинок 80-річного місцевого жителя.