У поліції повідомили про напад на нардепа / фото УНІАН

У Києві сьогодні зранку під час конфлікту невідомий завдав легких тілесних ушкоджень народному депутату.

Читайте такожУ Києві легковик в'їхав у терасу McDonald's: госпіталізовано двох жінок (фото, відео)

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

Відео дня

За інформацією джерел УНІАН, йдеться про позафракційного народного депутата Антона Полякова.

«Сьогодні зранку до столичної поліції надійшло повідомлення від лікаря про надання медичної допомоги народному депутату України. Для з’ясування усіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Зі слів потерпілого встановлено, що о 4:30 біля одного з будинків на вулиці Богдана Хмельницького під час конфлікту невідомий завдав йому тілесних ушкоджень. Для надання медичної допомоги депутат самостійно звернувся до травмпункту.

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відділом дізнання Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Проводяться розшукові заходи для встановлення і затримання причетних до цього кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Напад на нардепа Антона Полякова у Києві: що сталося

  • Першим про інцидент повідомило видання «Обозреватель». Зазначалося, що 0 5:00 2 вересня біля кафе "Джав" в Шевченківському районі Києва невідомі напали і побили народного депутата України Антона Полякова.
  • За інформацією видання, двоє людей завдали Полякову тілесні ушкодження, після чого поїхали на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію "Перехоплення", щоб затримати зловмисників.

Хто такий Антон Поляков

  • Поляков потрапив у парламент від партії "Слуга народу", але 15 листопада 2019 року разом з колегою Анною Скороход Антона Полякова виключили із фракції Слуга Народу через "неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції". 
  • 16 грудня 2019 року Поляков подав заяву про вихід з партії «Слуга народу».
  • Є членом Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики, голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу.