Поліція встановлює обставини смертельної сутички в Харкові / Національна поліція

Народний депутат Дмитро Шенцев прокоментував стрілянину в одному з ресторанів Харкова, в якій, за інформацією ЗМІ, загинув його охоронець. Парламентар заявив, що загиблий ніколи у нього не працював.

Читайте такожУ Миколаєві чоловік облив кислотою свою співмешканку та двох її дітей

"Мені щиро шкода, що обірвалося життя, але особа вбитого мені невідома. Він ніколи У мене не працював. Точка», - написав Шенцев у своєму Facebook.

Відео дня

У поліції тим часом підтвердили факт події. Загиблим виявився 37-річний харків'янин. Поліція проводить огляд місця події і опитує свідків.

Facebook

Смертельна стрілянина в Харкові

  • Раніше ЗМІ повідомили, що в одному з ресторанів Харкова в ніч на 1 листопада чоловік відкрив вогонь з пістолета. Гості закладу хотіли його зупинити і завдали смертельних травм.
  • Інцидент стався в караоке-ресторані Biani Champagneria за адресою Ярослава, Мудрого, 21. Повідомлення до поліції надійшло о 05: 49. 
  • Попередньо встановлено, що чоловік, на вигляд 35-40 років, зайшов до ресторану, дістав пістолет ФОРТ 12, який зареєстрований на нього і почав стріляти.
  • Стверджувалося також, що загиблий стрілець - Смирнов Руслан Вадимович. Він нібито був охоронцем народного депутата від "Опозиційного блоку" Дмитра Шенцева.