Правоохоронці знайшли підлітка, підозрюваного у жорстокому вбивстві голуба / колаж з фото УНІАН та Jacques GAIMARD/Pixabay

У Чернігівській області поліція довела причетність 15-річного хлопця до жорстокої розправи над птахом та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину.

Про це повідомили в секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в регіоні. За його відомостями, наприкінці вересня під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому хлопець у компанії підлітків б’є птаха об землю та жорстоко поводиться з ним. Такі дії призвели до смерті голуба.

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції встановила причетного до злочину (це 15-річний хлопець), а також всіх учасників інциденту.

Відео дня

Підлітку повідомили про підозру у жорстокому поводженні з твариною в присутності неповнолітніх (ч. 2 ст. 299 Кримінального Кодексу України). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Відповідальність за цей злочин настає з 14 років.

Оперативні новини України - сьогодні це варто знати

23 жовтня стало відомо, що у Дніпровському районі Києва біля багатоповерхівки, розташованої на вул. Празькій, загинув 14-літній хлопець.

Правоохоронці повідомили, що дев’ятикласник помер від отриманих травм внаслідок конфлікту з п'яним незнайомцем. Попередньо встановлено, що після суперечки чоловік вдарив хлопця у груди ножем і залишив місце злочину. Підозрюваного вже затримали.

Вас також можуть зацікавити новини: