Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах / фото ua.depositphotos.com

На Київщині затримали власника СТО, який тримав у рабстві чоловіка. У Броварах протягом тривалого часу він утримував у гаражі 37-річного чоловіка.

Як повідомляє поліція Київської області, декілька років тому 50-річний зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати. У липні 2022 року чоловіку вдалося втекти, але лиходій знайшов його та силоміць повернув до приміщення СТО.

Власнику СТО загрожує до 15 років позбавлення волі / фото kv.npu.gov.ua

Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах. Також фігурант забрав у нього телефон та паспорт. Крім того, шляхом погроз та шантажу чоловік переписав на "рабовласника" будинок, у якому мешкав раніше.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за фактом торгівлі людьми (ч. 3, ст.149 ККУ). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інциденти на Київщині: останні новини

Нещодавно стало відомо, що на Київщині чоловік вбив робітників. Він залив їх бетоном у двометровій могилі. А в області області жінка знайшла гранату в поштовій скриньці

Окрім цього, на Київщині водій напідпитку збив на смерть 12-річного хлопчика із сім’ї переселенців. Родина загиблого приїхала з Херсонщини.

Вас також можуть зацікавити новини: