Похід до ресторану погано закінчився для киянки / фото ua.depositphotos.com

У Києві похід двох подруг до ресторану з дитиною закінчився фізичними травмами і зіпсованим настроєм.

Про невдалий похід до закладу розповіла керівниця департаменту зв'язків із громадськістю в "Епіцентр К" Юлія Чудновець.

Чудновець разом з подругою і своєю дочкою відвідала ресторан Mirali Restaurant на вулиці Межигірській. Підлога в закладі була настільки слизькою, що обидві жінки впали, і одна з них травмувалася після падіння.

Відео дня

"На вулиці в цей день було мокро, тож ще на вході я зробила красивий балетний елемент на підборах, втримавшись на ногах лише схопившись за руку малої. … А подружка вирішила "гульнути по повній" та впала зламавши три передніх зуби", - пише Чудновець. 

Читайте такожУ Львові діти потрапили до лікарні після того, як на Святого Миколая їх нагодували у ресторані (відео)

Водночас працівники ресторану не тільки не перепросили травмовану жінку, а й пішли робити зауваження дитині, чим довели її до сліз.

"Моя Аля (дитина Чудновець - УНІАН) втомилася та зсунула два стільці, щоб лягти. Підійшла офіціантка та попросила, аби я посадила дитину на одному стільці. … Офіціантка вирішила поговорити напряму з малою. Аля сіла рівно. А коли пішла офіціантка розплакалася", - пише жінка. 

Зрештою ресторан неодноразово контактував з відвідувачкою - запрошували на вечерю і перепрошували через зауваження дитині.

З ситуацією зі слизькою підлогою ресторан так і не розібрався, хоча міг через це отримати судовий позов, акцентує Чудновець.

"Грошей не вимагаю. У них є час перекласти плитку, поки ще хтось не вбився. … І якби на нашому місці був адвокат це закінчилося б позовом, а не постом", - резюмувала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: