Пасажирка заявила, що водій пив пиво за кермом, але зняти це на відео вона "не встигла" / скріншот

В Києві пасажирка маршрутки опублікувала відео з водієм, який нібито пив пиво за кермом, й викликала бурхливе обговорення у мережі.

Ролик у Facebook-групі "Лісовий масив" виклала користувач Тетяна Бойко.

За її словами, інцидент стався 3 вересня у маршрутці №242.

"Водій на зупинці Блокбастер зупинився та пішов з пакетом до магазину. Повернувшись, поклав його під сидіння. Пізніше помітила, що він дістав звідти банку з пивом, відкрив та почав нишком попивати його. До того ж він без одного ока. Від шоку не встигла зняти, як він його пив", – написала жінка.

Читайте також"Їздять тут всякі": у Дніпрі водій маршрутки грубо "відірвався" на школярці через учнівський проїзнийНе всі користувачі повірили жінці. Багато хто з них розлютився, що вона взагалі опублікувала це відео:

"Якщо дійсно пив, чому не викликали поліцію? Побоялися? Враховуючи той факт, що не надали жодного доказу, стверджувати що так було – нерозумно", "А ніхто не замислювався, може там безалкоголка? По суті нам не видно, щоб скласти якусь конкретну думку з цього питання", "Не встигла, не додивилася, сама придумала...", "А чому відразу пиво? Може, компот? А те, що ока немає – ніхто не застрахований. Чи людині не працювати?", "На відео немає факту вживання за кермом".

Вас також можуть зацікавити новини