У Кропивницькому в одному з будинків була пожежа, є жертва й постраждалі / фото dsns.gov.ua

У Кропивницькому рятувальники ліквідували пожежу у 9-поверхівці, в результаті інциденту одна людина загинула, троє – постраждали.

За інформацією ДСНС, 2 лютого о 15:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 2-му поверсі 9-поверхового житлового будинку по вул. Попова.

Зазначається, що о 16:44 пожежу локалізовано на площі 60 м. кв, а о 17:03 – ліквідовано.

Відео дня

"Внаслідок події загинула одна людина та три особи постраждали, з них дві дитини. Руйнувань несучих конструкцій немає", – йдеться у повідомленні.

У Кропивницькому в одному з будинків сталася смертельна пожежа / фото dsns.gov.ua

За інформацією "Суспільного", у багатоповерхівці стався вибух.

Читайте такожДрузі втекли, а знайшла мати: у Кропивницькому хлопчик впав з сьомого поверху недобудови (відео)Як розповів начальник служби з надзвичайних ситуацій в області Віталій Миронюк, один із травмованих – співробітник аварійної газової служби, який працював у цьому будинку. "Швидка" забрала двох дівчат.

За словами директора дитячої обласної лікарні Василя Хорощака, постраждалими виявилися дівчата 13 і 8 років. Молодша дівчинка перебуває у відділенні реанімації, у неї опіки 30% поверхні тіла. Її стан середнього ступеню тяжкості.

Поліцейські встановлюють обставини пожежі у багатоповерхівці, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

У Кропивницькому в одному з будинків була смертельна пожежа / kr.dsns.gov.ua

Так, з метою розслідування обставин події розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу.

"На місці події чергують додаткові наряди поліції. Їхнє завдання – підтримання правопорядку та збереження майна громадян", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 28 січня в житловому будинку на вул. Івана Франка в Запоріжжі стався вибух, внаслідок якого було зруйновано сім квартир. На місці загинула 76-річна жінка, ще дві особи – постраждали.

Згодом кількість жертв вибуху в Запоріжжі зросла – у лікарні померла ще одна жінка.

Вас також можуть зацікавити новини: