Росіяни обстріляли прикордоння Чернігівщини / фото Поліція Чернігівської області

Російські війська обстріляли прикордонне село на Чернігівщині під час роздачі хліба. Про це повідомили в секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в області. 

Згідно з інформацією, у суботу, 23 грудня, російська армія атакувала з дрона цивільних мешканців, яким привезли хліб в одне з прикордонних сіл Новгород-Сіверського району.

"Мирним людям роздавали хліб в центрі села і в цей час окупанти здійснили цинічну атаку з дрона. На щастя, люди не постраждали. Осколками посікло легковий автомобіль з хлібом", – зазначається в повідомленні поліції.

Відео дня
фото Поліція Чернігівської області

Наслідки ворожої атаки задокументували поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу поліції. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

фото Поліція Чернігівської області

Обстріли українських міст

У неділю, 24 грудня, російські окупаційні війська накрили вогнем Чорнобаївку Херсонської області. Внаслідок ворожого обстрілу загинула 37-річна жінка. Її тіло виявили в зруйнованій будівлі. 

Крім того, росіяни вдарили по Херсону, поціливши у житловий будинок. Загинули двоє людей – 87-річний чоловік та його 81-річна дружина. Постраждав 54-річний херсонець. Він отримав вибухову травму, контузію та поранення ноги.

Вас також можуть зацікавити новини: